spa demetra

ИСКАТЕ ДА ПОДАРИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК НЕЗАБРАВИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ, СПА ИЗКУШЕНИЕ? 
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама - масаж в синхрон!
Нашите специалисти ще помогнат за премахване на умората и презареждане с нови положителни емоции сред ароматни свещи и релаксираща музика.


spa-armonia-razvajanje-v-dvoje 
СПА Пакет за двама "Тайните на Деметра" 240мин. Цена: 400лв.

За нея СПА приключението започва с Парна баня или Сауна /по избор/. Следва СПА терапия Перлена мечта с колагенов прах за лице. Терапията има хидратиращо и подхранващо въздействие върху кожата. Пакета продължава с масаж цяло тяло със златни частици в комбинация с богат набор от витамини и концентрирани растителни екстракти, ефективно хидратират и изглаждат кожата. За него СПА приключението започва също с Парна баня или Сауна /по избор/, след което Той ще се възползва от Терапия за лице и тяло с вино и шампанско за пречистване и освежаване на кожата. В последващата перлена вана с етерични масла за двама, живителните сокове на гроздето със своите уникални качества, забавят стареенето на кожата и даряват наслада на духа. СПА приключението приключва с две чаши червено вино, поднесени във ваната с комплимент от SPA DEMETRA.


spademetra-roza-za-nego-i-neia

 СПА Пакет "Oриент за двама" 60мин. Цена: 80лв.
 ТУРСКА БАНЯ + ТУРСКИ МАСАЖ за двама + 2 чаши червено вино
Хамамът е традиционна Парна баня, символ на източната култура, чиято основна философия е физическото и духовното пречистване. Хамамът е уникален ритуал за релаксация и детоксикация на организма.
 
СПА Пакет "Роза за него и нея" 50мин. Цена: 80лв.
Арома-частичен масаж с Дива Роза за двама + Хидромасажна вана с масло от роза
 
СПА Пакет "Роза за двама" 80мин. Цена: 120лв.
Два синхронни арома масажа с Дива Роза  за цяло тяло + Хидромасажна вана с масло от роза. СПА приключението приключва с две чаши червено вино, поднесени във ваната, комплимент от SPA DEMETRA.
 
Романтичен пакет за двама „Острова на изкушението” 180мин. Цена: 224лв.
СПА Пакета предлага една съвършена комбинация за постигане на незабравимо изживяване в SPA DEMETRA. СПА преживяването започва със Сауна, Парна или Турска баня по избор за пълно отпускане и настройване за следващите приятни усещания. Пакета продължава с два синхронни Ритуал-масажа със свещ от етерични масла, която Ви дарява с едно незабравимо преживяване, изпълнено с невероятните аромати на етеричните масла – портокал, лавандула и бергамот. Затопленото масло се плъзга по Вашата кожа и Ви дарява с усещане за пълен релакс. Изключителната комбинация на Хидромасажна вана с аромат от Маточина и Релаксиращия масаж, подобрява качеството на съня и има релаксиращо, и отпускащо действие.

vino-spademetra

SPA WINE THERAPY BODY

Вземете "Вино терапия за двама", а ние ще Ви подарим бутилка червено вино. Цена от:100 лв.

Винотерапията е съвременна SPA процедура хит в най-големите и луксозни салони, която е все по-предпочитана в центровете и в България. Виното и гроздето намират широко приложение не само в природната медицина, но и в козметологията. Открийте тайните на красотата от древността с масажа за тяло с грозде. Той дава пълна регенерация на Вашето тяло. Червеното грозде създава усещане за релакс и комфорт.

 Масаж с аромат на грозде - 60лв./100лв. за двама

Вана с винотерапия - 85лв./100лв. за двама

Масаж с Вино и шампанско +  Винена вана - 185лв./200лв. за двама

Винотерапия - SPA ритуал за лице и тяло - 250лв./400лв. за двама                            Прочети повече...


 
АНТИ СТРЕС МАСАЖ ЗА НЕГО И НЕЯ
 
 
Отдайте се на един от най-древните масажи за преодоляване на умората и стреса. Дава спокойствие и релакс, а енергията Ви е в излишък. След 40мин. масаж се потопете в топла, отпускаща вана от времето на Клеопатра. Ако искате да поглезите по нестандартен начин тялото и душата си то това е пакета за любимия човек. Като допълнение ние ще Ви подарим бутилка червено вино или шампанско /по избор/ . В романтична обстановка на приглушена светлина и релакс музика ще съществувате само Вие и Вашата половинка. Ваучера се предлага и без масаж.
 
 
Луксозна вана за двама “DEMETRA” (с бутилка шампанско)
Цена: 80лв. 
 Ваучер подарък за него и нея
Анти стрес масаж за двама + Вана с перли и соли
с подарък от SPADEMETRA бутилка вино или шампанско /по избор/.
Цена: 230лв. - Промоционална цена:150лв.
image0004
 
ЕГИПЕТСКА ПЕРЛЕНА ВАНА с билки, алги и аромати
Вана с топла вода, в която са добавени билкови екстракти, алги и ароматични масла. Извършва се масаж на тялото от въздушни мехурчета (перли). Действа релаксиращо или ободряващо в зависимост от специфичните свойства на добавените продукти. Продължителност: 30мин
Реална цена: 85лв. Промоционална цена за двама – 69лв. + два частични масажа - 89лв.

spademetra-orient
 
СПА Пакет "Меден месец – за младоженци" 5ч. Цена: 530лв.
СПА преживяването започва със Сауна, Парна или Турска баня /по избор/ за пълно отпускане и настройване за следващите приятни усещания. Пакета продължава с два синхронни релаксиращи масажа цяло тяло с вино и шампанско, и две терапии за лице с мед и мляко - какво е медения месец без мед, вино и пенливо шампанско?! Приятен завършек на СПА преживяването е перлена вана за двама с бутилка шампанско или вино /по избор/ подарък от SPA DEMETRA.
СПА Пакет за двама 80мин. Цена: 150лв.
Релаксиращ чай, Сауна или Парна баня, Перлена вана за двама, Златна терапия за него, Сапфирена терапия за нея и Два синхронни Индонезийски масажа. 
VIP Пакет за двама 150мин. Цена: 250лв.
Сауна или Парна баня /по избор/, Златен Пилинг, Диамантена грижа лице за него и нея, Перлена вана с алги и билки, Два синхронни масажа и Зона релакс + чаша червено вино.

Цените са в български лева. SPA DEMETRA си запазва правото на промяна на цените и спиране на промоциите.