spa demetra

spademetra-babyВ ТОП форма след раждане!

SPA DEMETRA предлага следните процедури възстановяване след раждане:

    Борба с теглото
    Лечение на целулита
    Моделирана на тялото
    Лифтинг на бюста
    Стрии
    Разширени вени
    Уморени крака
   Избелващи терапии
    Фотопигментация

                   Женското тяло преминава през различни промени по време на бременността и след раждането. Масажът помага на жената да се адаптира по-добре през този период.  Специалистите в SPA DEMETRA са квалифицирани в този стил масаж, знаят правилния начин за позициониране по време на масажа /с помоща на малка възглавничка/. ТАЙ МАСАЖ ЗА БРЕМЕННИ - Периодът на бременност поставя нови изисквания пред женското тяло. Биомеханиката му се променя постоянно и натоварването на гръбначния стълб нараства многократно.Изместеният център на тежестта води до напрежение в мускулите около гръбнака, тежест в кръста, болки в краката. В SPA DEMETRA знаем как да се преборите с тези проблеми!


 

 Стягаща и оформяща терапия след бременност

 

recovery-birth-spademetra

Мощна терапия за възстановява напълно фигурата след бременност и раждане, възстановява и подобрява еластичността на кожата, ремоделира тялото. Програма подпомагаща бързото изгаряне и резорбирането на мазнините и токсините, натрупаните през 9 месеца на бременността. Регулира кръвообращението и лимфотока, стимулира формирането на нови  колаген и еластин. Интензивно редуцират целулита, стягат тъканите, което води до прибирането на коремната област и подобрява еластичността на кожата. 

 

 


Терапия за трайно възстановяване след раждане

1621811 642773045788375 1437664562 n

БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД РАЖДАНЕ!

Методът разбива мастните натрупвания. Подобрява метаболизма. Подпомага освобождаването на задържаните течности по време на бременността. Възстановява съединителната тъкан. Стяга отпуснатата кожа. Намаляват сантиметри в проблемните области. Бори се с целулита, който се засилва по време на бременността.

М - моделирай
L - липоазгради
B – борба с целулита

Най-новото поколение естетични технологии за поддържане на тялото, здравето и красотата oт SPA DEMETRA. Терапията сред фаворитите този сезон е МLB, която има амбицията за номер едно в областта на склуптуриране на тялото. Методът съчетава силно липолитично действие, добре подбрани активни съставки, иновативна техника, които дават отлична възможност за отслабване, лифтинг, стягане, намаляване на целулит и отстраняване на мазнините.


  Терапия за разширени вени и капиляри

maichinstvoОплаквания: /появяват се през 1, 2 и 3 тримесечие на бременността / - ако сте с наднормено тегло или имате фамилно предразположение към разширени вени. Стоенето дълго време прави и седенето с кръстосани крака само влошава проблема.

Симптоми: Болка в краката; Разширени, подути и болезнени вени на прасците и бедрата.

Какво да правите сами:

Често си почивайте с вдигнати на високо крака;
Слагайте си сутрин преди излизане ластични чорапи за разширени вени;
Правете упражнения за крака.

Перманентното нарушение на нормалния кожен и подкожен венозен отток е свързано с влошено хранене и оксигенация на тези тъкани. Клинично тя се проявява като широко хомогенна плака на подкожието с типична характеристика и е израз на дълбоките промени на тъканите в засегнатия участък. Според тежестта болестта и оплакванията могат да се разделят на леки или компенсирани и тежки или декомпенсирани.

Прояви от лека степен

bremennost-1

Тежест, дискомфорт- имат преходен характер, усилват се при по- значително натоварване, в края на работния ден, при затопляне на времето. Дължат се на оток на тъканите.

Болка, крампи - също имат преходен характер, болката може да обхваща само областта около глезена или цялата подбедрица, обикновено е неопределена , но може да стане мъчителна при запуснати случаи. Крампите са внезапно стягане на мускулатурата на подбедрицата, най- често нощем и са редки. Имат връзка с преумора и пренатоварване в края на работния ден.

Оток-израз на по тежко нарушение на функцията на венозната система, започва леко около глезена и гърба на ходилото и може да бъде преходен. При по- тежки случаи се обхваща подбедрицата и даже бедрото. Появява се субфасциално напрежение - определяно като плътна подбедрица или бедро при палпация- израз на обхванати от оток дълбоки тъкани. Следва да се разглежда като проява на декомпенсация.

Разширени вени, след прекаран дълбок тромбофлебит , появяват се дълго време след началото на оплакванията, могат да бъдат болезнени, да обхванат целия крайник, и даже долната част на корема. Те са израз на опит за намиране на резервни пътища за връщане на венозната кръв при непроходими дълбоки вени. По принцип не подлежат на оперативно лечение.

Прояви от тежка степен


Трофични промени-под този термин се обозначават уплътняване най- често на кожата около вътрешния глезен, появата на кафяво оцветяване/ като израз на загинали еритроцити в подкожието/, различни чисто кожни заболявания като усложнения на процеса. Кожата е лъскава, тънка, лесно ранима.

Спа Деметра Ви предлага специално изработени продукти, отговарящи ефикасно на нуждите на нашите клиенти. Програмата за лечение включва: диагностика  и почистване на кожата, масаж с дрениращ ефект при клиенти с тежки крака, които задържат вода. Kонцентрати, които предизвикват отлична васкуларизация на капилярните съдове и позволяват по-ефикасно проникване на следващите продукти. За финал гел, който подпомага за по-добрата микроциркулация.

Брой процедури: 6-8 по 1-2 пъти в седмицата


Терапия стрии

za-striiПовечето жени свързват стриите с бременността. Но стрии могат да се получат при всяко увеличаване на теглото или при упражнения, водещи до натрупване на мускули - всичко, което води до преразтягане на кожата. Все по-често през пубертета младите момичета се сблъскват с този проблем. Те се свързват и с дългата употреба на силнодействащи кортизонови кремове и други кортикостероидни медикаменти (розови стрии). Веднъж появили се, стриите остават за цял живот и каквото масло, зехтин и гел от витамин Е няма да ги премахнат. Но можете да вземете мерки, чрез които да ги направите по-слабо забележими, така че да се чувствате по-уверени във външния си вид.

Във връзка с нарушение на хармоничната дейност появяването на стрии са сериозна заплаха за красота и естетиката на тялото. Наблюдават се както по светли или по червеникави ивички по кожата налице е разкъсване на еластичните влакна при незасегната горна част на кожата в резултат на разтягането. Тук известна роля играят хормоналните промени през пубертета под чието въздействие съединителната тъкан буквално се "напуква", набраздява, разцепва, тъй като хормоналната картина е много единична. Основните продукти за лечение и профилактика на стрии трябва да съдържат активни съставки като алантоин, колаген, еластин и т.н. кремовете трябва да са много хранителни т.е. подхранващ крем. Чрез правилно хранене, редовни тренировки и редица грижи за себе си можете никога да не получите целулит или стрии. Някои жени изпробват предписвани за акне медикаменти ("Ретин -А") и продавани без рецепта продукти, съдържащи ХКК, със скромен успех.

Еластичната тъкан на кожата се разтяга повече и по-малко се къса, когато е влажна, нанасяйте всеки ден от крема на стри на QETRE. Подбирайте лосионите и кремовете. Най-безопасни обикновено са натуралните. Нанасяйте слънцезащитен крем с фактор на слънчева защита 15 или по-висок поне тридесет минути преди да излезете на открито, за да му оставите време да се абсорбира. Не забравяйте да се мажете през няколко часа и веднага, ако сте се къпали, намокрили или изпотили. "Всяко нещо, което уврежда кожата, включително и слънцето, я прави по-уязвима и податлива към стрии".

Професионална терапия

Лабораторията на Qetre Ви предлага специално разработени продукти, отговарящи ефикасно на нуждите на нашите клиенти. Програмата за лечение включва: диагностика и почистване на кожата, пилинг с АНА, масаж с лосион с дрениращ ефект- концентрат, който предизвиква отлична васкуларизация на капилярните съдове и позволява по-ефикасно проникване на следващите продукти. Специфичния продукт се поставя само върху проблемните зони: гърди, корем, хълбоци и бедра, като се работи стрия по стрия. Тялото се увива и престоява 15-20мин. За финал крема против стрии, които подпомага за по-добрата микроциркулация.

Брой процедури: 6-8 по 1-2 пъти в седмицата.