spa demetra

ЗА ВАС АБИТУРИЕНТИ!
За да сте неотразими в празничната нощ!

Козметичен кабинет
spademetra-abiturentyКожата на лицето ни е като самите нас - непредвидима, променлива, капризна. Ето защо грижите, които полагаме за красотата си, трябва да са строго специфични. Процедурите в SPA DEMETRA се извършват след задължителна диагностика и индивидуален подход, обхващащ грижите за лице и тяло. Ние ще се погрижим Bашата кожа да възвърне перфектния си вид. Терапии c които ще върнем тонуса, свежестта и блясъка на вашата кожа са:


ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ - целта е да се отстранят мъртвите клетки от най-горния слой на епидермиса, за да се даде възможност на кожата да диша и за по доброто проникване на следващите продукти. Предходна процедура преди всяка терапия.

ХИДРАТИРАЩА ПРОГРАМА - дехидратираната кожа е фина и крехка, без блясък и тонус Характеризира се с недостатъчно овлажняване и липса на себум. Вследствие на това хидролипидния и слой не е в състояние да изпълнява защитната си роля. Кожата Ви подсказва, че се нуждае от хидратиране. SPA DEMETRA Ви дава оптималния отговор за хидратиране, връщане на естествения воден баланс на кожата.

РЕВИТАЛИЗИРАЩА ПРОГРАМА - да пречистим тялото и духа си, да се освободим от токсините, да накараме тена си да заблести, да събудим доброто си настроение.

ОВЛАЖНЯВАЩА ПРОГРАМА - също както цветята кожата ни има нужда от влага, иначе ще се отпусне и повехне.

КИСЛОРОДНА ПРОГРАМА – терапия за подложени на стрес, пушачи и живеещи в градски условия, абсолютна защита от агресивното действие на околната среда.

ПРОГРАМА ГРИЖА ЗА ОЧНИЯ КОНТУР - очите ни издават умората, стреса, липсата на достатъчно сън, кожата около очите е изключително фина и изисква специфична грижа. Терапията е коктейл от енергия и дълготрайна хидратация. Успокоява и охлажда околоочния контур.

ТЕРАПИЯ ГИПС КЛИН/ 1 терапия –действие в 6 направления/ Отслабване (трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките), Изгаряне на мазнини, Стягане и оформяне контурите на  тялото. Терaпията мощно се бори със затлъстяване, оформяне и стягане на тялото преди бала , с 100% детоксикиращ ефект на тялото. Подходяща терапия за вас абитуриенти, ако роклята се закопчава, но имате няколко сантиметра излишни то това е терапията за Вас.

За вас мъже  - Мъжко подстригване, Мъжки кичури, Прическа, Официален грим, Почистване на лице, Терапия за затваряне на порите!

Виж видео на "СПА пакет 12 без 5" част 1

"Спа пакет 12 без 5" част 2

 

Маникюр и Педикюр

manicure-pedicure

 

 

Обикновен или френски маникюр
Гел лак
СПА маникюр, СПА педикюр
Ноктопластика

Маникюр – наред с лицето, ръцете са единствената част от тялото, която остава незащитена. Те са постоянно пред погледа на околните, понасят стоически студ, горещина, извършват безброй дейности... Нищо чудно, че ако ги пренебрегваме, ще изглеждат зле и много по категорично от лицето ще издават истинската ни възраст. Не позволявайте да се стигне дотам! Парафиновия маникюр омекотява и дълбоко подхранва кожата на ръцете, която добива омекотен и здравословен вид. Полезен за ноктите, тъй като подхранва и стабилизира нокътната плочка.

spademetra-nails

SPA педикюра подхранва кожата, парафиновия слой стимулира кръвообращението, действа релаксиращо. Успокоява уморените крака и доставя истинско чувство на лекота и комфорт. Ако искате това да става в приятна и съобразена с най-високите хигиенни изисквания обстановка, доверете се на нашия професионалист в SPA DEMETRA.

 

СПА ИЗБЕЛВАНЕ

smile


Представяме ви новата технология за СПА избелване на зъбите. Новият апарат, създаден за СПА избелване на зъбите с няколко тона, комбинира неинвазивна технология с отлична ефикасност за третиране на Вашата усмивка.

Грим

ficha disfruta-deSPADEMETRA

 

Професионален грим – за да подчертаете красотата на лицето след козметичните процедури, може да разчитате на индивидуален грим за да бъдете неотразима в празничната вечер.

Цветоанализа – нашите консултанти ще Ви посъветват кой цветове най-много Ви отиват.

migli 16.12

Естествени 3D мигли – за великолепен поглед. Ние ви предлагаме най-новата и сигурна система за удължаване на мигли! (КОСЪМ ПО КОСЪМ). Тази система позволява не само да се удължат миглите, но и да им се придаде ДОПЪЛНИТЕЛЕН ОБЕМ.