spa demetra

MAСАЖ С КАФЕ

 kafe-spademetra-pilingskafe4-spa-demetra

            Масажа с Кафе е терапия, допълваща широката гама от релаксиращите и отслабващи процедури в  SPA DEMETRA. Благодарение на мощният си липолитичен ефект, кафето спомага за елиминиране на мазнините в проблемните зони, извлича течностите и освежава кожата. Научно доказано е, че подпомагат отслабването и подобряват настроението. Неговата фина текстура гали тялото, а силният аромат на прясно изпечено кафе ще Ви поведе към състояние на отмора. Терапията включва нежно ексфолиране на тялото, съчетано с лек и приятен масаж, последван от обвиване в леко затоплено одеяло и чаша ароматно кафе. Това е една истинска наслада за тялото и душата. Само за любителите на кафе. 

Енергизиращите свойства на растението са открити  още в древността. Днес приложението на кафето минава отвъд границите на вкусовите рецептори и намира приложение в козметичната индустрия, спа салоните, алтернативната медицина и ежедневната разкрасителни процедури. Наред с антиоксидантите, антибактериалните вещества и кофеина в състава си, кафето съдържа фибри, магнезий, калций, витамини В и над 1000 ароматични химически вещества. 

Масаж с шоколад и кафе - шоколадово изкушение

Не е просто масаж, а цялостна грижа за кожата. Терапията включва ексфолиант с кафе, нанасяне на плътен слой шоколадова маска и последващ масаж с шоколадов крем. Какаото стимулира произвеждането на ендорфини “хормони на щастието”, които стимулират сетивата, освобождават напрежението и създават приятно усещане за комфорт.

Пилинг с кафе - ексфолираща процедура за тяло, чиято цел е премахване на горния мъртъв слой клетки на епидермиса /най-горният слой но кожата/. Ревитализация и дълбока хидратация на кожата, чрез пилинг с кафе.

 Какви са предимства на кафето за кожата?1800259 728647250499943 417812062 n

 • Ексфолира мъртвите клетки и изглажда повърхността
• Премахва тъмните кръгове под очите
• Елиминира токсините в подкожните слоеве
• Хидратира кожата
• Стяга /отпуска стегнатите мускули/
• Избистря тена
• Успокоява възпаленията
• Заличава белезите от акне и други пигментни несъвършенства

 

 Върни се обратно