spa demetra

Красота от Тибет

spademetra1 wellness

Красота от Тибет в SPA DEMETRA
Тибетската медицина и медитация имат повече от 5500-годишна традиция. В производстото на продуктите от новата Тибетска серия в SPA DEMETRA се използват екстракти от растения и билки, отглеждани в екологични чисти райони на Тибет, които се събират от специално обучени хора в строго определени моменти на времето, според лунния календар.
• Погрижете се за кожата на лицето и през есента с високо ефективната Тибетска ANTI-AGE ТЕРАПИЯ  на растителна основа  Промоционална цена: 85 лв.
• Anti-age терапия с коензим Q10 и високо ефективен колаген, подходяща за околоочен контур, лице и шия за стимулиране на регенеративните процеси и усвояемостта на кислорода от клетките.Промоционална цена: 38 лв. /Koлагенов серум 8лв./  
• Пакет от 4 антицелулитни терапи – Лунна Тибетска програма – 180лв. /извуршва се в конкретни дни, спрямо лунния календар/
• 60мин. Традиционен тибетски масаж лице и тяло – 75лв.
• Тибетски ритуал - 80лв.  
Тибетските методи за масаж, освен различни масла, използват поставяне на камъни, кал и билки върху тялото. Традиционият тибетски масаж се основава на петте най-стари елемента: земя, вода, огън, вятър и пространство. Ако петте елемента се поддържат в баланс, умът и тялото работят с пълен капацитет.

Прочети още...