spa demetra

SPA DEMETRA предлага следните процедури подходящи  за силният пол:

spademetra-men.jpg
СПА терапии лице и тяло
  • Студио за отслабване и масаж
  • Моделирана на тялото
  • СПА масажи
  • СПА Избелване на зъби
  • Маникюр и Педикюр за него
  • Фотоепилация и кола маска
  • Фотоподмладяване

 

ТЕРАПИЯ ГИПС КЛИН / 1 терапия –действие в 6 направления/ Отслабване (трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките), Изгаряне на мазнини, Стягане и оформяне контурите на  тялото. Терaпията мощно се бори със затлъстяване, "бирено коремче", оформяне и стягане на тялото, с 100% детоксикиращ ефект на тялото при мъжете.

BALLACER Апарат за моделиране на горната част на тялото - Многофункционален апарат осигуряващ ефективна корекция на телесното тегло, оформяне и стягане в горната част на тялото, лимфен дренаж, масаж на гръб и подмладяване на кожата.

CORPO-02 Апарат за отслабване, стягане и плочки по корема - Многофункционален апарат осигуряващ ефективна терапия на целулит, затлъстяване, оформяне и стягане на тялото, проблеми в циркулацията и кръвообръщението и всякакви проблеми, рефлектиращи върху естетическото състояние на тялото.

4D him REDUCING / – 4 cm in 28 days/ Намалява и предотвратява складирането на мазнините прекомерно върху коремната област при мъжете. Предназначена е за хора от всички възрасти, които искат да си възвърне равен и твърд корем. Терапията се бори с така нареченото "бирено коремче". Терaпията мощно се бори със затлъстяване, оформяне и стягане на тялото, проблеми в циркулацията и кръвообращението и всякакви проблеми, рефлектиращи върху естетическото състояние на тялото при мъжете

ТЕРАПИЯ 4D МОДЕЛИРАНЕ НА ТЯЛОТО С ЛАЗАРЕН ЕФЕКТ - Подпомага бързото и ефективно оформяне на тялото, значително намалява телесните мазнини, ефективно премахва целулита, осигурява дълготрайна хидратация за кожата, кожата е по стегната с 26%..

 АКТИВНА ТАРАПИЯ С FAT BURNER  Терапия с отслабващ и стягаш ефект специално създадена за извайване на тялото. Fat Burner и комбинацията от етерични масла от лимон,fat-spademetra розмарин, са известни с действията си срещу местните натрупвания. Терапията с Fat Burner представлява специално проектирана формула за борба с акумулирането на подкожна мазнина. Уникален състав от високоефективни биологични компоненти стимулира микроциркулацията в кожата и повишава метаболизма на мастните клетки.

Как действа Fat Burner?
• Изгаря правилните мазнини в тялото
• Съдейства за намаляване на телесното тегло
• Повишава енергийните нива
• Намалява апетита
• Борба с целулита
 
ЛИПОМАСАЖ С V8 – моделаж и отслабване -Улразвукова липосукция, Триполярна радиочестота /RF/, Униполярна радиочестота, Вакуум.Системата работи с вакуум, чрез който се повдига кожата, снабдена е с два валяка, който подлагат кожата на вид енергична гимнастика - разбива натрупаната излишна мастна тъкан, подобрява кръвната циркулация, подобрява метаболизма, заличава белези по кожата и унищожава портокаловата кожа. Процедурите не причиняват болка, не пукат капиляри и не образуват хематоми.

КРИОЛИПОЛИЗА - Благодарение на обединяването на последните най-модерни технологии в едно, този апарат ще ви помогне да си възвърнете формата за много кратко време. При него се използват едновременно следните технологии:

Криолиполиза  - разгражда локални мастни  депа
Криоелектрофореза - разгражда мастните депа на по-недостъпни участъци и вкарва лечебния продукт в дълбочина.
Кавитация -  топи скоростно дълбоки мастни натрупвания
Радиочестота – стяга отпуснатата кожа
Вакуум и електростимулация – действат като лимфатичен дренаж и едновременно стягат мускулите и изглаждат кожата.
 
slim-spademetraKАВИТАЦИЯ е процеса на предизвикване на отслабване на организма ви с помощта на ултразвук в течността в тъканите. Метода кавитация използва контролирана високочестотна вълна, генерираща мехурчета. Мехурчетата се пукват мастните клетки между третираните зони в резултат на това се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течност, която се извежда от организма с помощта на лимфната и отделителна система. Ултразвуковите вълни въздействуват в кожата като водят до ограничениаване на обема на мазнините в тъканите. Ефекта от кавитацията прави мастните тъкани меки, отделя ги от другата тъкан като образувалата се течност се изхвърля от организма. Намаляването на теглото с помощта на кавитация е един от силните и бързи медицински методи за премахване на мастните депа като се изключи операция (хирургическа интервенция).Кавитацията трябва да се съчетае с V8 процедури и лимфен дренаж за по добър резултат.

Плод на дългогодишня ни труд, професионалните терапии от линиията продукти HOMME UOMO са специално формулирани за мъжката кожа, но преди всичко са част от истинския стил на живот на съвременния мъж. Професионалната програма HOMME UOMO е идеална за всеки мъж, който желае да изглежда и да се чувства добре. С помощта й се отстраняват неизбежните следи, които стресът, тютюнопушенето и други вредни фактори оставят върху кожата. Включва базисна терапия с почистване, хидратация, подхранване и специфична грижа.

spademetra-uomo-men-spa-demetra

ТЕРАПИЯ Х UOMO - активният начин на живот, ежедневното агресивно третиране на кожата при бръснене, вредното влияние на околната среда, изисква специфична грижа. Тази програма е най-съвременната защита против стреса. Невероятната терапия щедро насища кожата ви с чист екстракт от хайвер, екстракт от перли и революционна комбинация от фито- екстракти.

ХИДРАТИРАЩА ПРОГРАМА за силният пол - дехидратираната кожа е фина и крехка, без блясък и тонус. SPA DEMETRA Ви дава оптималния отговор за хидратиране, връщане на естествения воден баланс на кожата.

БОТОКС за него - не само хирургията отстранява бръчките... Ние Ви предлагаме нова козметична терапия, алтернатива на хирургичната намеса и БОТОКСА, която ще ревитализира функциите на кожата и ще заличи мимическите линии и бръчки на силният пол.

КИСЛОРОДНА ПРОГРАМА – терапия за подложени на стрес, пушачи и живещи в градски условия, абсолютна защита от агресивното действие на околната среда.

ЛИФТИНГ ПРОГРАМА (Аnti-age) - времето е основен фактор при стареенето на кожата. Тъканта се отпуска, губи гъвкавост и тонус, появяват се бръчици. Днес е възможно да бъде забавен процесът на стареене със серията против остаряване. Базирана на 2 биологичноактивни растителни екстракта, набавя КОЛАГЕН И ЕЛАСТИН-основни протеини, необходими за клетъчната регенерация.

ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ - целта е да се отстранят мъртвите клетки от най-горния слой на епидермиса, за да се даде възможност на кожата да диша и за по- доброто проникване на следващите продукти. Предходна процедура преди всяка терапия.

ТЕРАПИЯ ДЕЗИНКРУСТАЦИЯ - Имате мазна кожа на лицето и разширени пори, в SPA DEMETRA имат решение.... опитай Стоп себум, специална терапия за свиване на пори - Дезинкрустация. Широките пори на кожата често се срещат при мазна, проблемна и  грапава повърхност, но вече съществува експресна  терапия за свиване на порите и заглаждане на епидермиса. Почиства в дълбочина, регенерира и изглажда кожата, регулира диаметъра на пората и оставя меко усещане върху кожата Терапията спомага за премахването на комедони от всякакви типове кожа, включително и при най-чувствителните. 

ПРОГРАМА ГРИЖА ЗА ОЧНИЯ КОНТУР - очите ни издават умората, стреса, липсата на достатъчно сън, кожата около очите е изключително фина и изисква специфична грижа. Терапията е коктейл от енергия и дълготрайна хидратация. Успокоява и охлажда околочния контур. Хидратира, стимулира клетъчното регенериране, възстановява еластичността на кожата, редуцира и предпазва от бръчки, сенки и торбички, антистрес ефект и релаксация.


 spademetra-masaje-men.jpg

Докосвайки се до магията на масажа, всеки знае какъв е ефекта от това неповторимо средство за постигане на душевна и физическа хармония, за укрепване на здравето. Масажът дава на тялото нещо повече от стандартна почивка: 5 минути масаж оказват върху мускулите по-голямо влияние,отколкото 20- минути почивка. Работоспособността на уморените мускули нараства между 3 и 7 пъти след 5 минутен масаж. Използването на специални масажни масла, цветотерапия, музикотерапия и техники на работа от акупресурата и рефлексотерапията, допринасят масажът да помогне за облекчаване на болки, да зареди с енергия, да успокои душата и укрепи здравето. Така се влияе на целостта от дух, душа и тяло. За силният пол ние предлагаме:  Класически масаж,  Ароматерапевтичен масаж,  Hot stone масаж, Ориент масаж с 12 вида билки,  Масаж на четири ръце,  Рефлексология,  Меден масаж гръб,  Лимфен дренаж крака или/и гръб,  Скалп масаж,  Антистрес масаж, Масаж с бамбук, Императорски-огнен масаж, Масаж с магнезий, шоколад, вино, портокал, ягода  и т.н.

 

otslabvane-korem-spademetra - copy