spa demetra

Антицелулитен масаж  

demetraspa-massage

 Антицелулитният масаж е интензивен масаж, при който се подобрява кръвообращението и така се стимулира разпада на целулита. Използват се антицелулитни масла, както за намаляне на триенето, така и за въздействие върху целулитните депа. Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният антицелулитен масаж. Именно с негова помощ се подобрява кръвообращението. Увеличеното кръвоснабдяване от една страна носи повече кислород, който подпомага изгарянето на мазнините, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфния застой и отстранява токсините и отпадните продукти на метаболизма.
За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж е важно проблемните зони да се третират с качествени продукти, целта на които е да се абсорбират добре през епидермиса и да въздействат на мастната клетка, като я освободят от съдържанието й. В комбинация с антицелулитния масаж в SPA DEMETRA използваме антицелулитен серум, концентрат на силни активни съсътавки. Антицелулитния масаж е в основата на всяка програма в борбата с целулита. В комбинация с всяка една терапия би дал по бърз разпад на мастните клетки, и заглаждане на целулита. Ако антицелулитните масажи се изпълняват в серия, два пъти в седмицата в продължение на месец, резултата трябва да е забележим между 4-6 масаж.


Антицелулитен масаж с багети

 bambuk spademetraAнтицелулитен масаж с багети се препоръчва при затлъстяване, свръх тегло, и целулит. Масажът с багети идва от древността - методиката е разработена в Древния Китай. Специалната техника освобождава задържаната вода в тялото. Масажът дренира тъканите, стимулира метаболизма и отделянето на токсини. Циркулацията на кръвта и лимфата се усилва.Отровите се  изхвърлят  активно и клетките се възстановяват по-бързо. Усилената обмяна на веществата помага за премахване на излишните мазнини. Дренажът ефективно бори целулита. За максимален ефек е добре да се комбинира с Огнен антицелулитен масаж.


Антицелулитен масаж с мед

 spademetra honey massageТова е най-натуралната и изключително ефективна антицелулитна терапия. Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините натрупани с годините. Той е мощен антиоксидант. Както знаем една от причините за появата на целулита са токсичните вещества (свободните радикали). В днешно време в тялото ни постъпват повече токсични вещества и то е неспособно да се справи с тях (да ги изхвърли). Тъй като те са отровни за всички органи и системи единственото място където биха могли да се отделят без да нарушат жизненоважни за човека процеси е подкожието. Там те се свързват с ненаситените мастни киселини и образуват трайни съединения, водещи до появата на твърдия целулит. Чрез медният масаж се постига ефектът на “изпомпване” на кръвта от дълбочина към кожната повърхност, подобно на вендузите, което позволява на кръвта да изтегли всички продукти от забавената обмяна на веществата в клетките и да подобри храненето им. Медът приложен със специфични масажни похвати, води до отпушване и почистване на всички пори на кожата и извличане на токсичните вещества в процеса на масажиране, след което лесно се отстраняват. Използвайки лепкавостта на вече изстиналия мед се разкъсват всички съединително тъкани сраствания, подобрява се еластичността и здравината на кожата. Дори воденето на кожна гънка с ръка, вендузи, вакумен масаж или липоапарати не могат да се сравнят с тънката и равномерна кожна гънка, която се получава при медния антицелулитен масаж. Медният масаж позволява на кожата да диша и функционира нормално. Тя става чиста и свежа. Това е натурална и изключително ефективна антицелулитна терапия.


spa-holiday-italy1

 Антицелулитен вакуумен масаж

или безоперативно "изсмуквне" на мастните натрупвания

 

 Антицелулитният масаж  с вендузи се нарече безоперативно „изсмукване” на мастните натрупвания с помощта на вендузи. Помага за трайно разнся лимфните натрупвания и само след няколко процедури е налице осезаемо намаляване на обиколката на третираните зони. Масажът се извършва със специална апаратура в SPA DEMETRA или вендузи и активни серуми, които спомагатза освобождаването на клетката от натрупвания. За дълготраен ефект се препоръчват 16 масажа.


 

  Антицелулитен огнен масаж 

ayurveda1-300x224

     Огнен масаж или Масаж - фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката на талията, бедрата и ханша. Това е възможно най-добрият и най-бърз начин за отстраняване на нежелания целулит. 

Масажът преминава през две фази – антицелулитен масаж със дрениращо антицелулитно олио. С негова помощ може да се изгладят целулитните несъвършенства. Мануалният масаж спомага за премахване на подкожния слой мазнини под формата на целулитни образувания. Прави се по специална техника и с помощта на етерични масла, като по този начин подобрява кръвообращението и подпомага изгарянето на мазнините., Втората фаза е огнен финал. Резултатът е изключителен - намаление на обиколката с до 4-5см още след първата процедура.
При огнената терапия концентрирано се повишава температурата на тялото в третираната зона, при което се атакуват мастните депа. Резултатът от нея е изключителен - при някои клиенти - намаление на обиколката до 4-5 см още при първа процедура. Препоръчват се минимум 10 процедури 2 пъти в седмицата, за максимални  резултати.


 Антицелулитен 4D масаж с лазарен ефект

cellulit spademetra-lilavo-promozia-na-meseza.jpg  Антицелулитна 4D масаж с "лазерен" ефект:
       • Подпомага бързото и ефективно оформяне на тялото.
       • Значително намалява телесните мазнини.
       • Ефективно премахва целулита.
       • Осигурява дълготрайна хидратация за кожата.
       • Кожата е по стегната с 26%.

  4D антицелулитен масаж с лазерен ефект - масаж от ново поколение. Мануален антицелулитен масаж с жив гел-крем. Извършва се с помоща на специални техники и етерични масла и концентрати за разнасяне на лимфните задържания. Масажа е с изпотяващ ефект за тези, които търсят идеалната фигура. Целта на изпотяването е дезинтоксикация, елиминиране на мазнините и подпомагане на отслабването. За бърз, видим и траен ефект е добре масажа да се комбинира с терапия Гипс Клин.


SAUNA-SPADEMETRA

 Антицелулитен масаж МЕДИ САУНА

Антицелулитен масаж от ново поколение за тяло. Изпотяването е основната причини която води до отлични резултати в загубата на тегло и борбата с целулита. Извършва се с помощта на специални техники и продукт на основата на восък за разнасяне на лимфните задържания. Масажа е със силно изпотяващ ефект за тези, които търсят идеалната фигура, но не могат да ползват сауната, като помещение за детоксикация. Целта на изпотяването е дезинтоксикация, елиминиране на мазнините и подпомагане на отслабването. Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.


 cheren-piper-spademetra

 Антицелулитен масаж с колаген

Антицелулитен масаж с колаген, е масаж от ново поколение за моделиране на тялото. Извършва се с помощта на специални техники, като се обработва вътрешната част на бедрата, зона която най-често губи своята еластичност във времето. Масажа с колаген, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата, като по този начин стяга кожата в дълбочина, подобрява кръвообращението и се бори с несъвършенствата по кожата. Моделира изключително силно третираните зони.