spa demetra

IPL ПРОЦЕДУРИ - ФОТОЕПИЛАЦИЯ

Trios-hair-removal

Един от най-модерните методи за трайно обезкосмяване, при която се използва технология пулсираща светлина, за първи път в SPA DEMETRA. Представяме на вниманието ви безболезнена СТУДЕНА трайна фотоепилация подходяща за всички зони и всички фото-типове кожа. Епилацията е възможна дори през лятото/ и в най-топлите дни със силно слънце греене/, дори върху тяло с тен! Съвременен, напълно безболезнен метод, чрез който, за разлика от досега прилаганите методи, е възможно отстраняването дори на най-светлите косми.

terapiya-razshireni-veni

Съвременен, напълно безболезнен метод, чрез който, за разлика от досега прилаганите методи, е възможно отстраняването дори на най-светлите косми. Сигурни и трайни резултати. Луксът на гладката и копринена кожа се постига чрез фотоепилиращата технология. Използва се комбинация от светлина и топлина. С плавно регулиране на силата на светлинните импулси в зависимост от типа на кожата, се премахва окосмяването на третираната зона, като се унищожава корена на косъма. Това не позволява повторно израстване за години напред, а в много случаи и завинаги.

 

ФОТОПОДМЛАДЯВАНЕ

Комбинацията от импулсна свелтлина и биполярна радиочестота повишава температурата в дълбоки дермални нива, като по този начин успява да стимулира колагенните връзки. Еластичността е възстановена! Кожата е видимо по-млада!

Апаратът, с който разполагаме, е с 3 вида охлаждане, което не позволява на клиента да чувства дискомфорт. Няма никаква болка! Друго предимство на нашия апарат е, че не се влияе от цвета на косъма, успява да премахне дори бели косми! Цена  – 120 лв.


 

ЛЕЧЕНИЕ НА АКНЕ

Използвайки къса дължина на светлинната вълна успява да контролира развитието на Propinumbacterium acnes, това е бактерията, която е отговорна за зачервяването и възпламеняването на акнето.

Повредени кръвоносни съдове и пигментации
В Спа Деметра използваме светлина в жълтия спектър за лечение на пигментни петна и увредени кръвоносни съдове. Тази технология се развива от 20 години и в момента може да бъде успешно използвана за лечение на:

      • Телеангиектазии
      • Мрежовидно и точковидно разположени капиляри
      • Напукани капиляри
      • Мелазма
      • Рoзацея
      • Ефелидeс
      • Възрастови петна
      • Кафяви петна
      • Хиперпигментации

При лечението е необходимо да бъдат проведени 6 до 12 терапии в зависимост от дълбочината на съдовете. Препоръчително е курсовете да се провеждат в интервал от 21 дни. Цена  – 45 лв.


 

ПРЕМАХВАНЕ НА ТЪМНИ ПЕТНА, ЛУНИЧКИ

След едновременно топлинно въздействие от IPL & RF премахва различни пигментации. Намаляване на пигментацията се наблюдава още след 4 процедура. Малко по-дълго е лечението при изгаряне или след оперативни интервенции, пресни (червени) стрии, цикатрикси /белези от акне/ и др. Цена  – 65 лв.    Виж ултра избелващата ни терапия...


 

ЛЕЧЕНИЕ НА СПУКАНИ КАПИЛЯРИ , ВАСКУЛАРНИ ПРОБЛЕМИ   Прочети повече...

IPL-фототерапията е процедура предназначена за лечение на съдови аномалии по кожата на лицето и тялото – разширени кръвоносни съдове („спукани" капиляри, „съдови звезди"). Ефекта се дължи на факта, че патологичните структури са по-богати на оксихемоглобин в сравнение с околните тъкани.
При третиране на разширени кръвоносни съдове по долните крайници е възможно да се наложи по-дълго лечение, тъй като в повечето случаи разширените венули (капиляри) са по-дълбоки и често клиентите ги носят от доста време. В тези случаи е подходящо комбинираното приложение на IPL-фототерапия и терапия тежки уморени крака. Цена  – 65 лв.


 

 Противопоказания, при които клиенти НЕ трябва да се подлагат на терапиите:

strii- излагане на слънчеви бани или солариум в рамките 3-4 седмици преди и след терапията
- бременност и 40 дни след раждане
- фоточувствителност
- отворени и открити рани
- гъбични кожни инфекции
- диабет -прием на медикаменти

 

 


 

Tретиране на стрии с IPL

 strii-terapia-spademetra1-big

 Целогодишна висококачествена патентована технология за лечение на стрии. 
IPL-фототерапията е процедура предназначена за лечение на стрии по цялото тяло. Ефекта се дължи на факта, че патологичните структури са по-богати на оксихемоглобин в сравнение с околните тъкани.  При третиране на стрите е възможно да се наложи по-дълго лечение, тъй като в повечето случаи клиентите ги носят от доста време. В тези случаи е подходящо комбинираното приложение на IPL-фототерапия и терапия за стрии или Микродермабразио.

Прочети повече...