spa demetra

"Запърхайте" с мигли!

 Ние ви предлагаме най-новата и сигурна система за удължаване на мигли! (КОСЪМ ПО КОСЪМ)

vgrajdane-na-migliТази система позволява не само да се удължат миглите, но и да им се придаде ДОПЪЛНИТЕЛЕН ОБЕМ

Най-важното предимство е, че НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ СПИРАЛА.

Лепилото, което се прилага е хипоалергенно и притежава хирургическа здравина.

Естествените мигли имат много кратък срок на "живот", затова се препоръчва да се посещава специалиста веднъж месечно, за да може да се добавят допълнителни мигли на мястото на липсващите.

Ако правилно сте избрали дължината, естествената загуба на вашите мигли ще бъде абсолютно незабележима.

Можете да бъдете спокойни, че МИГЛИТЕ ВИ НЯМА ДА ПАДНАТ НИТО ПО ВРЕМЕ НА ПЛУВАНЕ, НИТО СЛЕД СВАЛЯНЕТО НА ВЕЧЕРНИЯ ГРИМ!

  • • Времетраене на процедурата - 2 часа.
    • Ефект от процедурата - красиви гъсти и удължени, според вашето желание мигли с трайност от 30 - 40 дни, в зависимост от индивида.
    • Козметиката и материалите са с произход Германия.

Вграждане на коса

vgrajdane-na-kosa


Удължаването и сгъстяването на косата са процедури, които чрез вграждане на допълнително количество коса, позволяват бързо и ефективно да придобиете по-различен и атрактивен вид. Позволява да бъде обслужвана като живата - може да се сресва, мие, боядисва, суши и фризира без проблеми.

 

Предлаганата от нас коса е 100 % естествена човешка коса с гарантиран произход и еднаква посока на космите в кичура, което предотвратява заплитане, При правилна поддръжка, косата се използва многократно. При нас ще избирате както кичури с висококачествени кератинови свръзки, така и треси с голяма плътност. Разполагаме с богата гама цветове, натурални и меланж.

Оставете се в ръцете на нашият фризьор и той ще се погрижи за вашата официална прическа. Косата Ви ще придобие обем, копринена мекота и естествен блясък;

Удължаване и сгъстяване на коса;
Вграждане на цветни кичури и камъни Сваровски;
Африкански плитки.

Търсите специален подарък за специален повод?

spademetra-vaucherpodarukПОСРЕЩНЕТЕ ВСЕКИ ПРАЗНИК С НАС! ИСКАТЕ ДА ПОДАРИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК, НО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО. ПРИ НАС ЩЕ НАМЕРИТЕ СВОИТЕ ПОДАРЪЦИ ЗА ЛЮБИМИТЕ ХОРА. АКО СЕ КОЛЕБАЕТЕ – ВЗЕМЕТЕ ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК И ВСЕКИ ЩЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ СВОЯ ИНДИВИДУАЛЕН ИЗБОР САМ !

Колкото и добре да познаваме любимите си хора, понякога е трудно да изберем най-подходящият подарък. С ваучера за подарък от SPA DEMETRA тази задача става по-лесна. Вие определяте стойността и дизайна, а те си избират измежду предлаганите от нас услуги и процедурии от нашето SPA MENU. Нека получат това, за което си мечтаят – каквото и да е то! Подарък може да бъде всеки един масаж или комбинация от различни процедури.
• Можете да закупите ваучера на рецепцията в SPA DEMETRA или изпратен с куриер до посочен от Вас адрес (плюс разходи по доставката).
• Ваучерът може да бъде зареден с желана от вас сума.
• Не е необходимо да използвате цялата наличност наведнъж
• Избор измежду 8 красиви дизайна, под формата на папирус в луксозна кутийка.
• Ваучерът важи 2 месеца от закупуването му.