spa demetra

BALLACER  - ПРЕСОТЕРАПИЯ
Апарат за моделиране на тялото  
 
 

spademetra presso.php

 АПАРАТ ЗА ПРЕСОТЕРАПИЯ И ЛИМФЕН ДРЕНАЖ BALLACER  Kомпютъризиран апарат за пресотерапия с 5 предварително въведени програми за индивидуална терапия на всеки клиент. От прага на чувствителност на всеки клиент зависи и избора на програма. Повече от 70% от населението страда от някакъв род нарушения в циркулацията на кръвта. Това прави пресотерапията подходяща процедура за повече от 2/3 от населението. Осигурява отличен лимфен дренаж с максимална ефективност. Идеален за подобряване отока на лимфата и на циркулацията, отстраняване на целулита и процедури за подути глезени и тежки и уморени крака. Изключителния дизайн на маншетите осигурява оптимално налягане по повърхността на цялото тяло. Автоматичен контрол на стойностите на налягането. Успешно се прилага в медицинската козметика, физиотерапията, рехабилитацията, както и като съпровождаща терапия преди и след пластични и естетични опреации (липосукция и липоскулптура).

    BALLACER  Апарат за моделиране на тялото

Многофункционален апарат осигуряващ ефективна корекция на целулит, телесното тегло, оформяне и стягане на тялото, подобряване на чревната проходимост, мускулна стимулация, лимфен дренаж, подмладяване на кожата.

    Терапии фриджи – тежки и уморени крака
Много често краката се подуват от продължително стоене прави, венозни или циркулаторни заболявания, високи темеператури и др. Терапията фриджи веднага успокоява и охлажда уморените крака и доставя истинско чувство на лекота и комфорт, тонизира кръвообръщението и успокоява краката и стъпалата моментално. Кимоно за процедура с  BALLACER  Предизвиква ефекта на термо сауна. Закупува се еднократно.

    BALLACER  Апарат за моделиране на горната част на тялото. Многофункционален апарат осигуряващ ефективна корекция на целулит, телесното тегло, оформяне и стягане в горната част на тялото лимфен дренаж, масаж на гръб и подмладяване на кожата.