spa demetra

Липомасаж с V8

 

Вакумен масаж с V8 апаратура
LIPOMASSAGE е единствената естествена и неагресивна техника, която незабавно разгражда мастните натрупвания и стяга отпуснатата кожа. Техниката позволява елиминиране на акумулираните мазнини, стимулиране на кръвообращението, засилване на реабсорбацията и дренаж на задържаните течности и токсини, подобряване на еластичността и качеството на кожата. Резултатите след процедура с апарат се сравняват с тези при ултразвуковата липосукция, но без да има инвазивна намеса в тялото. Безоперативно изсмукване на мастни натрупвания с вендузи.
 
Един от най-големите женски кошмари безспорно е целулита, болната тема на всяка жена. Появата му започва тогава, когато токсините, които се задържат в тялото, не се изхвърлят напълно вследствие затруднения поток на лимфата. Стените на кръвоносните съдове пропускат течностите, които след това се задържат между мастните клетки, създават се допълнителни отоци и удебеления.

spademetra

Технология:
В основата му е уникална разработка – elos технология (electrо-оptical synergy), т.е. електрооптичен синергизъм, включващ инфрачервено излъчване и биполярна радиовълнова енергия. Инфрачервената светлина  нагрява повърхностно кожата. Пренасяйки  енергията в дълбочина,  радиовълните безпроблемно разграждат мазнините в мастните клетки и активизират синтеза на колаген. Освен че усилват ефекта на elos фактора,  вакуумът и масажните ролери активизират микроциркулацията и лимфата, което води до насищане на тъканите с кислород и елиминиране на токсините. Системата работи с вакуум, чрез който се повдига кожата, снабдена е с два валяка, който подлагат кожата на вид енергична гимнастика - разбива натрупаната излишна мастна тъкан, подобрява кръвната циркулация, подобрява метаболизма, заличава белези по кожата и унищожава портокаловата кожа. Освен разграждане на  липоцитите /мазнините в клетката/ с технологията заложена в V8 имаме увеличаване на производството на колаген. По този начин кожата става по-еластична и придобива видимо по-здрав без стрии.

Историята:
Към края на 70-те години на двадесети век Луис Пол Гите страда от мускулни и кожни увреждания, получени от  автомобилна катастрофа. Белезите са третирани с лечебни-терапевтични масажи, но масажите отнемали много, а резултатите зависели от уменията на конкретния терапевт. Това довежда до използвне механичен метод за постигане на същия ефект като при ръчните масажи. Тази механична система позволява терапията да бъде извършена по-бързо и по по-подходящ начин.

 Огромно преимущество на V8 техниката е възможността й прецизно да третира единствено проблемните области. Дори „портокаловата кожа”, която издържа на диети и упражнения, може да бъде заличена. С новият апарат V8C1 клиентите на SPA DEMETRA ще имат възможността да изгорят мазнините, натрупани в проблемните зони /ханш, корем, паласки, седалище, бедра- вътрешна част, бедра – външна част, бричове, ръце, колена, бирено коремче/.

Защо 8C1 ? С най-новата V8  технология и комбинацията с CrazyFit, естествената липолиза ( изгаряне на мазнините) се увеличава с повече от 70% след 16 процедури с новия V8C1 . Ексклузивната технология е патентована .
Проучването показва, че адипоцитите (т.е. мастните клетки) във феморалната област се елиминират по-трудно. Съответно там се натрупват повече мазнини, отколкото могат да се изгорят. V8C1 радикално усилва възможността на тялото по естествен път да изгаря мазнини. Елиминирането на локализираните мастни натрупвания се удвоява. V8C1 е единственият механичен начин за третиране на целулит, отпусната кожа и мастни натрупвания.

След 16 процедури, упоритите мастни натрупвания изчезват, линиите са рескулптурирани, целулитът е изгладен, а отпуснатата кожа е стегната по естествен път. С времето, качеството на кожата се подобрява с 26% и фигурата е все по-тонизирана. Tерапията с V8C1 е единствената естествена и неагресивна техника, която незабавно разгражда мастните натрупвания и стяга отпуснатата кожа.

Резултати:
•    Изгаряне на мазнините в дълбочина
•    Намалява упоритите натрупвания на локализирана мазнина
•    Стимулира мастните клетки да реактивира липолизата: +70%
•    Изглажда „портокаловата кожа”.
•    Стяга кожата
•    Подобрява обмяната на течностите.
•    Рескулптурира необичайните пропорции на тялото (особено асиметрията в областта на проблемните зони).
•    Стимулира естественото производство на колаген и еластин , за да бъде кожата по-стегната и обновена.

Приложение:
Успешно се прилага при: борба с  целулита, моделиране на тялото, отпусната кожа, възстановяване след бременност, отточни крака, anti-aging, след липосукция,  локализирани мазнини, белези, стари стрии

Честота и брой на процедурите:
Оптимални резултати се постигат с пакет от 16 -20 процедури с честота 2-3 пъти седмично. Първите резултати се наблюдават след 7-8-та процедура, когато започва видимото изглаждане на кожата и намаляване на обиколките. За поддържане на резултата след основния пакет  процедури се препоръчва по една до две поддържащи процедури месечно.


 

Антицелулитен вакумен масаж 

spademetra venduzi

 Антицелулитен масаж  с вендузи  разнася трайно лимфните натрупвания и само след няколко процедури е налице осезаемо намаляване на обиколката на третираните зони. Масажът се извършва със специална апаратура или вендузи и активни серуми, които спомагат за освобождаването на клетката от натрупвания. За дълготраен ефект се препоръчват 16 масажа.