spa demetra

Антицелулитна шоколадова терапия за тяло със стягащ ефект 

shokolad

 ШОКОЛАД, КОЙТО НЕ СЕ ЛЕПИ ПО ТЯЛОТО, А ПРЕДИЗВИКВА ОТСЛАБВАНЕ И БОРБА С ЦЕЛУЛИТА! ТЕРАПИЯ ЗА ТЕЗИ КОЙТО ОБИЧАТ ШОКОЛАД...

Шоколадовата процедура, която зарежда кожата с енергия.Ако се нуждаете от загуба на няколко см., то това е точната процедура за Вас, и ние в SPA DEMETRA я предлагаме в спа менюто ни. Терапия която елиминира токсините, участва в енергийния обмен, стимулира обонянието и повишава нивото на серотонин и ендорфин-хормона на щастието.  Създава усещане за релакс, шоколадов вкус и комфорт.  Кофеинът който се съдържа в шоколада помага за борбата с целулита и трайното отслабване. Разковничето е в какаото на прах, екипа на SPA DEMETRA знае това - и приготвя сместа непосредствено преди терапията. То съдържа минерални соли, борещи целулита; витамини, които дълбоко хидратират кожата; антиоксиданти - за борба със стареенето на кожата и кофеин - за разграждане на излишното тегло. Калцият, който е особено необходим за костите и мускулните тъкани, е особено изобилен в шоколада - повече, отколкото в киселото мляко. Наличието на фосфор го прави силен конкурент на рибата, а ниското съдържание на натрий помага в борбата със задържане на вода в тялото.
 ФАЗИ НА ТЕРАПИЯТА:
1. Шоколадов пилинг - проблемните места се ексфолират, като се използва шоколадов пилинг, към който е прибавена антицелулитна ампула. Целта на процедурата е да се премахне мъртвият слой клетки, за да могат активните съставки от терапията да проникнат в дълбочина и да окажат своето отслабващо действие.
2. Шоколадова антицелулитна вана  - топла антицелулитна вана, в която има активни съставки, които спомагат за разграждането на мастните депа и е много добра подготовка за последващ антицелулитен масаж с шоколад.
3. Шоколадова апликация и релакс - със специални масажни движения се нанася масажен крем със шоколад и отслабваща шоко-ампула. Целта е да се засили микроциркулацията и да се предизвика активизиране на дренажния процес и елиминирането на мастните депа. След процедурата се взема душ.
 Масажът със шоколад дарява кожата и душата с тонус. Доказано е, че какаото подобрява производството на ендорфини - естествените хормони на щастието, които подобряват действието на серотонина, отговарящ за доброто ни настроение.