spa demetra

Терапия AQUA LINEA

 

aqua-lineaПрофесионални продукти NACTIVE

/ 1 терапия –действие в 4 направления /

  • Стягане
    Изгаряне на мазнини (трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките)
    Борба с едематозен целулит
    Борба с фиброзен целулит
     

Морето ни дава различни полезни съставки използвани в козметиката. Морските водорасли са с високо съдържание на олигоелементи, което ги прави основна активна съставка в антицелулитните терапии и процедурите срещу борбата с наднорменото тегло.

Видове ALGI:

Аlga Dermo Tonificante - Стягащa и тонизиращa маска с водорасли, помага в процедурата срещу загуба на еластичността на кожата

Аlga Dermo Liposolvente – Активна маска с водорасли с отслабващ ефект, помага за моделиране на тялото.

Аlga Dermo Аttive E - Маска с водорасли срещу едематозен целулит / СТЕПЕН целулит- отточна. В медицинската литература се описва като стадий на ЕДЕМА. Наред със смутената микроциркулация се забелязва сериозни смущения във венозната и лимфната циркулация. Долните крайници вечер оттичат, понякога от сутринта/.

Аlga Dermo Аttive F - Маска с водорасли срещу фиброзен целулит /Целулитните възли, образувани в резултат на смутената микроциркулация и застоя на течностите, са все още малки, макар добре да личат при тестуване. В някои части на тялото те са по-големи, а в други започват да се съединяват във вид на повлекла. Това придава грубоват, неравен вид на кожата, което се забелязва и отстрани/. 

 


 Таласотерапия

 Терапия за активно отслабване, чрез маска с водорасли 
 talasoterapiya

 С понятието “thalasso” (таласо) свързваме възстановяващата сила и енергия на морето. Думата “thalasso” e с гръцки произход и означава морска вода. A таласотерапия - терапия /лечение/ с морски продукти. Според специалистите в козметологията използването на водораслите в козметиката води до изключителни резултати. Видимо подобрение на кръвообращение, което е в основата на положителните ефекти установени при мастните натрупвания, целулита и наднорменото тегло.