spa demetra

Бронзов тен
SUPER EXPRESS SUN TAN (Супер експресен тен)

bronzov-ten-sun-careSUPER EXPRESS SUN TAN е бърз, безвреден продукт, който не става на петна и осигурява абсолютно естествен тен без излагане на слънце. С помощта на този продукт може да добиете прекрасен тен за специални случаи, или да удължите времетраенето и поддържането на естествения загар, в случай че току- що сте се върнали от почивка на морето. Без всякакъв риск от излагане на вредните UVA лъчи, неизбежни при директното излагане на слънце и които могат да доведат до сериозни кожни проблеми.

SUPER EXPRESS SUN TAN може да се използва без ограничение в честотата на нанасянията, тъй като е напълно безопасен за Вашата кожа. Само няколко минути след нанасяне придобивате естествен слънчев загар по всяко време на годината. Продуктът е ефективен върху всички типове кожа, дори най-светлите, с проблеми при почерняване.

SUPER EXPRESS SUN TAN е разтвор на захарна основа, който реагира с протеините в кожата и резултатът от това действие е потъмняване, като по този начин се осигурява тен, неразличим от естествено придобития на слънце. По този начин кожата не се уврежда, действието е само върху най-горния слой на епидермиса.

SUPER EXPRESS SUN TAN не съдържа аромат, който обикновено е причината за образуване на петна и дразнене на кожата. Продуктът е без миризма преди, по време и след нанасянето. Съдържа съставки, които спомагат за абсорбирането му и екстракт от алое вера, непозволяващ кожата да изсъхва. Може да се ползва на всякакъв тип кожа, дори и най-чувствителната, за която не е препоръчително излагането на слънце, както и за кожа, която не почернява лесно. Абсолютно безвреден и безопасен продукт.

SUPER EXPRESS SUN TAN е под формата на спрей с микроскопични аерозоли, който се нанася с помоща на струя въздух. По този начин се осигурява равномерен тен и неудобствата на третиращите продукти за домашна употреба, при които често се наблюдават проблеми с неравномерното нанасяне и образуването на тъмни петна, са напълно избегнати.

SUPER EXPRESS SUN TAN може да се нанася лесно и безпроблемно по цялото тяло: лицето, шията и деколтето, ръцете, краката. Скоро след нанасяне се придобива забележителен естествен тен, с трайност между 7-9 дни, в зависимост от типа и индивидуалното рН на кожата.

SUPER EXPRESS SUN TAN е абсолютно безопасен и безвреден продукт, който може да се използва толкова често, колкото е необходимо за постигане на по-наситен тен, имайки предвид, че колкото по-тъмна е кожата, толкова по- тъмен тен ще се получи.


01

КОЛАРИУМЪТ е световната иновация в подмладяването на кожата на тялото и лицето - новият anti-aging продукт на века!
Уредът, който прави чудеса с външния вид, се нарича колариум. Той стимулира производството на колаген в кожата, прави я стегната и заличава фините бръчици на тялото. По външен вид прилича на солариума, но лампите за разлика от солариумните излъчват различен вид лъчение. Те не излъчват нито UV-B, нито UV-A опасни лъчи. Изследванията доказват, че червената светлина на колариума, веднъж приета от клетките, отговорни за производството на еластични фибри и колаген, стимулира и засилва клетъчната активност и води до нарастване на производството на колаген. Колариумите не повреждат, не изгарят, нито пък нараняват тъканта, те дори не излъчват топлина, не предизвикват възпаления, подувания и зачервявания след процедура.                                                                                                                                                   Цена: 1,50лв./1мин.