spa demetra

SPA процедури за тяло 

dermharmoniebanhome-en
Козметичните продукти с марка DERMHARMONIE ® са лесни за приложение, правят кожата блестяща и кадифена, само с една процедура се постигат фантастични резултати.


                 Терапия QETRE – ГИПС КЛИН
1 ПРОЦЕДУРА – 1 НОМЕР ОТ КОНФЕКЦИЯТА НАДОЛУ

DSC 0320 1xТерапия за моделиране на цялото тяло / 1 терапия –действие в 6 направления/

• Отслабване (трайна загуба на сантиметри чрез въздействие в дълбочина на клетките)
• Изгаряне на мазнини
• Борба с едематозен и фиброзен целулит
• Стягане
• Лечение на стари стрии
• Венозни проблеми, тежки уморени крака

Списанията, телевизионните предавания, радиото ни заливат с хиляди съвети как трябва да се храним правилно и какво да ядем. В козметичните салони се предлагат хиляди антицелулитни терапии. Прекрасните тела на манекенките от списанията не престават да ни мъчат, но едновременно с това и да ни амби-цират да изглеждаме като тях, а въпросите са: „Как да от-слабна? Коя е най-добрата диета? Какво да спортувам?". От-давна вече диетите за 3, 5 или 10 дни не са актуални. Те не раз-решават проблема в дългосрочен план, а ни поставят в ома-гьосан кръг, където непрекъснато се качват и смъкват кило-грами. Отговорът е терапия «Гипс Клин». Терапия работеща в широк спектър, идеална за едематозен и фиброзен целулит, изгубена еластичност на кожата, при локално натрупване на мазнини, стари стрии, венозни проблеми.

LINEA SENO PLASTY - ТЕРАПИЯ БЮСТОПЛАСТИКА - МОДЕЛИРАНЕ НА БЮСТА БЕЗ СКАЛПЕЛ

За да запази добрата форма на бюста за по-дълго време Qetre, създаде терапия грижа за бюста „МОДЕЛИРАНЕ НА БЮСТА БЕЗ СКАЛПЕЛ. Гърдите се нуждаят от редовна и специфична грижа. Гърдата се състои от млечни жлези и мастна тъкан, няма мускул. Затова е много важно да се стимулира локалния метаболизъм на гърдите, за да ги запазим в добра форма за по-дълго време. Фитокомплексите в терапията са богати на стероидите санунозиди, чиято химическа структура е близка до женския хормон естроген. Направените тестове показват увеличаване твърдостта на гърдите с до 18% и ефективно тонизиране на микроциркулацията. Всяка трета жена направила си терапията има видимо подобряване формата на гърдите и тонуса им. Терапията, съчетана с редовната употреба на продуктите за домашна грижа дава видими резултати – стегнат бюст с гладко деколте.

LINEA CORPO QERTE  - ТЕРАПИЯ ПЛОСЪК КОРЕМ

Корема е най-уязвимата част от тялото, по отношение на затлъстяването. Мускулатурата му е ленива, полуподвижна и най-малко се натоварва. Освен това е защитен с дебел кожен слой и позволява да се трупат мазнини. Борбата със затлъстяването означава системно раздвижване на коремните мускули. Стопяването на мазнините става чрез масаж, гимнастика и правилно хранене. Но и след намаляването на обема на корема много лесно отново можете да го докарате в предишната му форма. Терапията на QETRE за моделиране на коремната област води до трайна загуба на сантиметри чрез въздействие в дълбочина на клетките. Коремът е по-плосък, а талията по финна. Препоръчват се минимум 8 процедури 2 пъти в седмицата.

LINEA CORPO QERTE  - ТЕРАПИЯ ЗА МОДЕЛИРАНЕ НА СЕДАЛИЩЕ

Отслабваща терапия от нова генерация, която действа като спирачка на апетита на мастните клетки. Терапията има комплексно действие, защото работи също така за отстраняване на задържаните течности, укрепва капилярите, действа за намаляване на стриите, стяга отпуснатите тъкани. Отслабващата термична маска осигурява по-бързо и по-добро проникване на активните съставки. Терапията е локална и дава отлични резултати при отпуснати тъкани, мастни депа и целулит по краката, бедрата, седалището. Препоръчват се минимум 8 процедури 2 пъти в седмицата.

LINEA CORPO QERTE  - ТЕРАПИЯ ЗАЛИЧАВАНЕ НА СТРИИ

Applicazione Cellulite corpoСтриите представляват белези във формата на резки по кожата, предизвикани от рязка промяна на теглото. Появяват се на местата където промяната е най-голяма и след като се появят, премахването им е изключително трудно. Причината за получаването на стрии се крие в степента на еластичност на кожата. При най-малките промени на теглото. Лабораторията на QETRE Ви предлага специално работени продукти, отговарящи ефикасно на нуждите на нашите клиенти. Програмата за лечение включва: диагностика и почистване на кожата, пилинг с АНА, масаж с лосион с дрениращ ефект концентрат, който предизвиква отлична васкуларизация на капилярните съдове и позволява по-ефикасно проникване на следващите продукти. Специфичният продукт за регенерация се поставя само върху проблемните зони: гърди, корем, хълбоци и бедра, като се работи стрия по стрия. Тялото се увива и престоява 15-20 мин. Финалният продукт  подпомага за по-добрата микроциркулация. Препоръчват се минимум 8 процедури 2 пъти в седмицата.

 SalisDrain - ДРЕНИРАЩА ТЕРАПИЯ - БАНДАЖ

balacer aparatДренираща терапия на основата на соли от мъртво море, хидратира, овлажнява, успокоява вените, стимулиране на микро-кръвоносна система, вазопротекция, анти-едeматозен ефект. Най-полезен за тези, които страдат от "тежки крака" и проблемите със задържането на вода. Много често краката се подуват от продължително стоене прави, венозни или циркулаторни заболявания, високи температури и др. Терапия, която видимо намалява появата на повърхностни кръвоносни съдове по кожата. Дава моментално усещане за отпускане и отстранява чувството за тежест, охлажда уморените крака и доставя истинско чувство на лекота и комфорт.

ZeroCell - Процедура за редуциране на целулита и портокаловата кожа
Комбинацията от екстракт от Центела Азятика, екстракт от  фикус, гуарана, кофеин правят ZeroCell  мощна терапия за борба с наднорменото тегло,  силно намаляване ефекта на портокаловата кожа и ремоделиране. Неговите свойства стимулира активирането на процеса на липолиза (освобождаването на триглицериди от мастните клетки) Стимулира естествения процес на липолизата, за да елиминира мастните натрупвания.

AdipoTherm - Отслабване (трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките), Изгаряне на мазнини и борба с целулита - бандаж
AdipoTherm (термична обработка)терапия, която противодейства на мазнините и целулита. Подобрява обмяната на метаболизма, като се бори в дълбочина с липоцитите /мастните клетки/ и натрупаните токсини в организма, причина за целулита.

ToneActive - Стягане и оформяне контурите на  тялото бандаж
Специфична формула със силно стягащ, овлажняващ и тонизиращ ефект на цялото тяло, включително деликатната част на гърдите.