spa demetra

body mens treatment new-SPADEMETRA

Терапии за мъже

ХИДРАТИРАЩА ПРОГРАМА за силният пол - дехидратираната кожа е фина и крехка, без блясък и тонус. Характеризира се с недостатъчно овлажняване и липса на себум. Вследствие на това хидролипидния и слой не е в състояние да изпълнява защитната си роля. Кожата Ви подсказва, че се нуждае от хидратиране. SPA DEMETRA Ви дава оптималния отговор за хидратиране, връщане на естествения воден баланс на кожата.

ТЕРАПИЯ Х UOMO - активният начин на живот, ежедневното агресивно третиране на кожата при бръснене, вредното влияние на околната среда, изисква специфична грижа. Тази програма е най-съвременната защита против стреса. Невероятната терапия щедро насища кожата ви с чист екстракт от хайвер, екстракт от перли и революционна комбинация от фито- екстракти.

РЕВИТАЛИЗАРАЩА ПРОГРАМА - да пречистим тялото и духа си, да се освободим от токсините, да накараме тена си да заблести, да събудим доброто си настроение. Терапията действува чрез прочистване на кръвта и служи превъзходно при кожни несъвършенства.

КИСЛОРОДНА ПРОГРАМА – терапия за подложени на стрес, пушачи и живещи в градски условия, абсолютна защита от агресивното действие на околната среда.

ЛИФТИНГ ПРОГРАМА (Аnti-age) - времето е основен фактор при стареенето на кожата. Тъканта се отпуска, губи гъвкавост и тонус, появяват се бръчици. Днес е възможно да бъде забавен процесът на стареене със серията против остаряване. Базирана на 2 биологичноактивни растителни екстракта, набавя КОЛАГЕН И ЕЛАСТИН-основни протеини, необходими за клетъчната регенерация.

ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ - целта е да се отстранят мъртвите клетки от най-горния слой на епидермиса, за да се даде възможност на кожата да диша и за по- доброто проникване на следващите продукти. Предходна процедура преди всяка терапия.

ТЕРАПИЯ ДЕЗИНКРУСТАЦИЯ - Имате мазна кожа на лицето и разширени пори, в SPA DEMETRA имат решение.... опитай Стоп себум, специална терапия за свиване на пори - Дезинкрустация. Широките пори на кожата често се срещат при мазна, проблемна и  грапава повърхност, но вече съществува експресна  терапия за свиване на порите и заглаждане на епидермиса. Почиства в дълбочина, регенерира и изглажда кожата, регулира диаметъра на пората и оставя меко усещане върху кожата Терапията спомага за премахването на комедони от всякакви типове кожа, включително и при най-чувствителните. 

ТОНИЗИРАЩА ТАРАПИЯ  - Активните съставки са прецизно подбрани, ароматите са свежи и трайни и създават приятното усещане за комфорт и свежест през целия ден. Продуктите са подходящи за редовна употреба при всеки тип кожа, включително и тогава, когато има проблеми при бръсненето вследствие на различни алергии и възпаление на кожата.

ПРОГРАМА ГРИЖА ЗА ОЧНИЯ КОНТУР - очите ни издават умората, стреса, липсата на достатъчно сън, кожата около очите е изключително фина и изисква специфична грижа. Терапията е коктейл от енергия и дълготрайна хидратация. Успокоява и охлажда околочния контур. Хидратира, стимулира клетъчното регенериране, възстановява еластичността на кожата, редуцира и предпазва от бръчки, сенки и торбички, антистрес ефект и релаксация.

ДЕТОКСИКИРАЩА КАЛНА ТЕРАПИЯ – оставете се в ръцете на професионалистите от SPA DEMETRA, те ще извадят токсините от вашето тяло, като същевременно ще релаксирате в приятна обстановка. Кална апликация цяло тяло .Кална апликация частична. Кална апликация лице.

BALLACER Апарат за моделиране на горната част на тялото - Многофункционален апарат осигуряващ ефективна корекция на телесното тегло, оформяне и стягане в горната част на тялото, лимфен дренаж, масаж на гръб и подмладяване на кожата.

CORPO-02 Апарат за отслабване, стягане и плочки по корема - Многофункционален апарат осигуряващ ефективна терапия на целулит, затлъстяване, оформяне и стягане на тялото, проблеми в циркулацията и кръвообръщението и всякакви проблеми, рефлектиращи върху естетическото състояние на тялото.

4D him REDUCING / – 4 cm in 28 days/ Намалява и предотвратява складирането на мазнините прекомерно върху коремната област при мъжете. Предназначена е за хора от всички възрасти, които искат да си възвърне равен и твърд корем. Терапията се бори с така нареченото "бирено коремче". Терaпията мощно се бори със затлъстяване, оформяне и стягане на тялото, проблеми в циркулацията и кръвообращението и всякакви проблеми, рефлектиращи върху естетическото състояние на тялото при мъжете.

ТЕРАПИЯ ГИПС КЛИН / 1 терапия –действие в 6 направления/ Отслабване (трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките), Изгаряне на мазнини, Стягане и оформяне контурите на  тялото. Терaпията мощно се бори със затлъстяване, "бирено коремче", оформяне и стягане на тялото, с 100% детоксикиращ ефект на тялото при мъжете.

otslabvane-korem-spademetra - copy