spa demetra

Пълна гама козметични продукти

СТЯГАЩ И ТОНИЗИРАЩ
КРЕМ
styagasht-krem

 

 

Ефикасен отслабващ и стягащ ефект за корем, талия и бедра. С морски водорасли, конски кестен, кофеин, центела азиатика, ананас. Моделира талията, стяга корема и бедрата. Стимулира метаболизма на мазнините и улеснява разграждането на мастните натрупвания. Намалява задържането на вода и подобрява обмяната на веществата. Действа тонизиращо и подобрява еластичността на кожата. След 4 седмици коремът е по-плосък и стегнат, талията се оформя, кожата е гладка и еластична.
Съвети за употреба: Нанесете върху суха кожа.Масажирайте нежно бедрата и корема до пълното му попиване. За ударно третиране нанасяйте 1-2 пъти дневно в продължение на 40 дни. За поддържане е достатъчно да използвате крема 2 пъти седмично. 200ml

ТЕРМОАКТИВЕН КРЕМ С ОТСЛАБВАЩ ЕФЕКТanti cellulite massage

 

Активен липоразграждащ продукт за ефективен и бърз липолитичен и антицелулитен ефект. Липоразграждащия ефект действа директно на адипоцитните звена, като атакува триглицеридите и ги превръща в свободни мастни киселини. Подобрява тонуса на тъканите и намалява мастните натрупвания. Действа дренажно и предотвратява задържането на течности, попива бързо в кожата и я оставя кадифено мека и хидратирана.
Съвети за употреба: Нанесете върху подсушена кожа с леки масажни движения. За ударно третиране ви препоръчваме да се нанася 1-2 пъти дневно в продължение на поне два месеца. За да поддържате постигнатите резултати използвайте гела 2 пъти седмично
200ml

 

КРЕМ ЗА КАПИЛЯРИ /ПРОТИВ  ТЕЖКИ И УМОРЕНИ КРАКА/

276 l

Много често краката се подуват от продължителен престой в изправено или седнало положение, венозни или циркулаторни заболявания, високи температури и др. Крем, който видимо намалява появата на повърхностни кръвоносни съдове по кожата. Дава моментално усещане за отпускане и отстранява чувството за тежест, охлажда уморените крака и доставя истинско чувство на лекота и комфорт. С активно концентрирани съставки като див конски кестен, фукус,” метлата на касапина” и царевични екстракти, премахва чувството на умора и дискомфорт, тонизира кръвообръщението и успокоява краката и стъпалата моментално.    
200ml


АНТИЦЕЛУЛИТЕН САПУН С ВОДОРАСЛИCrema Cellulite

Антицелулитен глицеринов сапун с луфа и етерични масла. Има ексфолиращо действие, засилва кръвобръщението и стимулира обмяната на веществата.  
110гр.

СТЯГАЩ И ТОНИЗИРАЩ
КРЕМ - ГЕЛ  ЗА БЮСТ
Crema Tonificante

 

Тонизиращият крем-гел е подходящ за гърди, които са загубили своя тонус и обем, особено при първи признаци на отпуснатост ( породени от годините или нежеланието на младите дами да носят сутиен). Богат на витамин А, С, с екстракт от азулен, водорасли, олигоелементи (магнезий, цинк, манган), морски елементи- мощни активни агенти, които силно стягат, изглаждат, подхранват и реструктурират кожата.
Употреба: гела се използва веднъж дневно в продължение на 8-10 седмици. Нанася се след дневния душ с масажни движения в областта на гърдите и деколтето до шията. 200ml

CINNAMON ANTI-CELLULITE GEL stretch effect
АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ С КАНЕЛА
 

ANTI-CELULITEN-KREMСтягащ гел за тяло с антицелулитен комплекс на базата на канела и екстракт от гуарана, за корекция на фигурата. Стимулира изхвърлянето на водата и отпадъчните продукт от кожата и подкожната тъкан, намалява мазнините, моделира тялото. Спомага за изглаждане на кожата, стимулира изгарянето на мастните клетки. Ефективно премахва мекият целулит. Има леко загряващ ефект след прилагането.
Употреба: масажират се проблемните места енергично 10 минути в продължение на 20 дни. За поддържане на форма 3 - 4 пъти в месеца.

 


GUARANA ANTI-CELLULITE CREAM drainage effect
АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ с Гуарана

guarana

Стягащ крем за тяло с антицелулитен комплекс на базата на кофеин и екстракт от гуарана, за корекция на фигурата. Подобрява капилярни и лимфните отоци, предпазва капилярната стенана. Активно ускорява производството на колаген, видимо стяга кожата. Прави фигурата на тялото стройна, повишава еластичността на кожата и намалява целулита. Идеален за ежедневна употреба.
Употреба: масажират се проблемните места енергично 10 минути в продължение на 20 дни. За поддържане на форма 3 - 4 пъти в месеца.

 

Антицелулитен крем Garcinia 3-в-1 оформяне на тялото / силен липолитичен, дрениращ & стягащ ефект

oformqne Премахва дори и най-устойчивия целулит,оформя тялото и намалява неговата обиколка. Бързо отделят токсините, отпадъчните вещества, видимо изглажда и стяга кожата. Препоръчва се за ежедневна грижа, всеки ден сутрин и вечер, особено по време на отслабващи програми и диети. Кремът затопля и причинява лека и дори интензивна хиперемия, в   зависомост от типа на кожата, стрес и общото състояние - но това преминава след час.

Редуциращ крем за корем, талия и бедра/ - 18% за 28 дни 

ANTI-CELULITEN-KREM

Ефикасен крем с отслабващ и стягащ ефект за най-проблемните зони – корем, талия и бедра. Моделира талията, стяга корема и бедрата. Стимулира метаболизма на мазнините и улеснява разграждането на мастните натрупвания. Кремът лесно се абсорбира, снабдява кожата с изключителна влага и стимулира производството на колаген. Подобрява еластичността на кожата. Има охлаждащ ефект, който преминава за няколко минути след нанасянето.
Употреба: Нанесете върху суха кожа, за предпочитане след като сте направили пилинг. Масажирайте корема и бедрата до пълното му попиване. За ударно третиране нанасяйте 1-2 пъти дневно в продължение на 28 последователни дни. За поддържане е достатъчно да използвате крема 2 пъти седмично.