spa demetra

 

Билков пилинг

piling-spademetra

Билковите пилинги доближават козметиците до пластичните хирурзи. За сезона 2016 лабораториите създадоха нов вариант на Билковия пилинг - терапията "Билков пилинг Light" с нова още по добра формула за видими резултати без дискомфорт за клиента, подходящ дори за чувствителни кожи.

Терапията е създадена на базата на билков концентрат от водорасли, минерали и растителни екстракти. Тези активни съставки работят в синхрон, за да възобновят кожата, стимулират синтеза на колаген и еластин и регулират себумната секреция. С ексфолиращото си действие премахва мъртвите клетки, блокирани от себума. Помага за намаляване на акнето, белезите, разширените пори, хиперпигментацията и минимизира сухите линии и бръчки. Кожата е по-мека, чиста и сияйна още след първата терапия.

Дълбок билков пилинг

След дългогодишни научни изследвания е създадена революционна дерматологична терапия, позната като Билков пилинг. Терапията е създадена на базата на водорасли, растения и тибетски билки. Активните съставки подобряват циркулацията на кръвта, стимулират клетъчното обновяване и подмладяването на кожата. Тази интензивна терапия балансира мазната кожа, намаляване на акнето, белезите, разширените пори, хиперпигментацията и възрастовите петна.

Активна кислородна терапия

Интензивна клетъчна терапия под формата на емулсия с една основна, но много важна съставка наречена “синя кръв” заради свойствата и приликата на активната съставка с тази на човешката кръв. Високата концентрация на активната съставка дават възможност на серума не само да оксиженира (дълбочинно зареждане на клетъчните слоеве с кислород) но и да “зареди” и насити клетките на кожата с енергия и хранителни вещества. Благодарение на тази високо технологична активна съставка се активират и презареждат.