spa demetra

НОВА КОЖА САМО СЛЕД 28 ДНИ
Терапия за дълбока регенерация на кожата

Дълбоката регенерация с морски продукти и билки гарантира задържане на водата в кожата за дълго време. Възстановява регенеративната способност на кожата. Двата продукта от серията, богати на есенциални мастни киселини оптимизират клетъчното обновяване за дълго време. Терапията е подходяща за всеки тип кожа.

Доказан успех при терапии:
spademetra-borbasakneto-snimki-predi-sled Пигментации по кожата
 Разширени пори
 Цикатрикси /белези от акне/
 Белези
 Бръчки
 Стрий след бременост /дори стари/
 Обновяване на кожата


 

ТЕРАПИЯ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА И АКНЕИЧНА КОЖА
Акнето е проблем не само на подрастващите, а за съжаление и на много от възрастните. Гнойните пъпки, лъщящата кожа и широките пори са неприятен козметичен и здравословен проблем, решаването на който е цел на тази терапия. Предлаганата от нас терапия с продукти с марката Collagena SuperActive има за цел трайно премахване на гноините пъпки, регулиране на масната секреция, лечение на възпаленията и обща регенерация за
чиста и здрава кожа. Преди да се пристъпи към терапията е много важно да се определят точно и индивидуално за всеки причините, които са допринесли за появата на проблема (хормонален баланс, начин на хранене, общо състояние
на организма и др.). След като се определят причините за появата на акнето може да се пристъпи към терапия с предлаганите от нас продукти, които са напълно безвредни и с доказана ефективност при правилна употреба и дозиране конкретно за всеки клиент. Не съдържат алкохол, петролни продукти, парабени, оцветители, парфюмни композиции. При правилна употреба нормализират pH-баланса на кожата, регулират производството на себум (сектретно мастните жлези), успокояват възпаленията, свиват порите, премахват старите акне-огнища и предотвратяват образуването на нови. Кожата придобива дълготрайно здрав и красив вид.


 ДЕПИГМЕНТИРАЩА ТЕРАПИЯ

Появата на пигментни петна (прекомерно или недостатъчна пигментация) по кожата най-често се дължи на вътрешни или външни фактори - хормонални заболявания, слънчево въздействие, бременост или неправилна употреба на
козметични средства.
За постигане на отлични резултати при изравняване на тена и контрол на пигментацията на кожата, ние Ви предлагаме специално разработена за целта серия от продукти Collagena Superactive. Базирана на натурални продукти, серията се грижи за баланса на пигментацията по кожата, като възстановява естествената й белота и води до постигане на равномерен тен.
Главното предимство на терапията с предлаганите от нас продукти е, че изравняват тена без всякакво излющване, зачервяване, отоци, белези по лицето и дискомфорт (за разлика от химичните пилинги! )


 Избелваща терапия – коректор на пигменти петна

perfektnoto lice - spa demetra

Целогодишна висококачествена патентована избелваща терапия-коректор на пигментни петна. Всички прилагани продукти в терапията действат заедно върху механизма на кожната пигментация за постигане на желания краен резултат-просветляване на тена, намаляване и премахване на пигментните петна.

Целогодишна висококачествена патентована избелваща терапия-коректор на пигментни петна. Всички прилагани продукти в терапията действат заедно върху механизма на кожната пигментация за постигане на желания краен резултат-просветляване на тена, намаляване и премахване на пигментните петна.

Терапията се прилага за премахване на пигментните петна, появили се от: възрастови особености, при по-дълго излагане на слънце, при вземане на контрацептиви по време на бременността или при свръхпроизводство на меланин от организма.

Изключителната патентована технология, дава резултати, потвърдени чрез клинични тестове с три насоки:

- до 27% намаляване на пигментните петна /само след процедури/

- до 20% цялостно просветляване на тена /след 6 процедури/

- до 32% проясняване на тена само след 1 процедура

Продължителност на терапията: 1 час

Препоръчителен брой процедури: за интензивно лечение 6 терапии /по една седмично/, и след това веднъж месечно по 1 терапия.

Продукти за домашна употреба: препоръчва се прилагането на другите продукти от избелващата линия.