spa demetra

ЛИПОМАСАЖ С V8 – АНТИЦЕЛУЛИТ И ОТСЛАБВАНЕ
Ултразвукова липосукция, Триполярна радиочестота /RF/, Униполярна радиочестота, Вакуум

lpg-spademetra-rf

Системата работи с вакуум, чрез който се повдига кожата, снабдена е с два валяка, който подлагат кожата на вид енергична гимнастика - разбива натрупаната излишна мастна тъкан, подобрява кръвната циркулация, подобрява метаболизма, заличава белези по кожата и унищожава портокаловата кожа. Процедурите не причиняват болка, не пукат капиляри и не образуват хематоми.

Защо V8 ?
   • Естетичен апарат № 1 за 2009 г.  в Щатите в борбата за моделирана на перфекно тяло без целулита, загубата на тонус и кожа без бръчки.
   • Безоперационна алтернатива на липосукцията и лифтинг операците
   • Намалява целулита след първия сеанс със 34%,  но и с всеки следващ отново моделира фигурата, подмладява и стяга кожата.
   • Подобрение и на състоянието на стриите
   • Намалява бръчката след първия сеанс със 27%,  но и с всеки следващ отново моделира лицевия контур, подмладява и стяга кожата на шията и деколтето.
    Одобрен е от FDA (Американската федерация за контрол над храните и лекарствата) като единственото безопасно медицинско решение за корекция на фигурата
    Оптималните резултати от процедурите се наблюдават в периода между 6-8 седмици от началото на терапията. Въпреки това, още след първата процедура ще забележите значително подобряване на вида и усета на третираните зони – там кожата е по-стегната, гладка и мека.


Технология
В основата му е уникална разработка – elos технология (electrо-оptical synergy), т.е. електрооптичен синергизъм, включващ инфрачервено излъчване и биполярна радиовълнова енергия. Инфрачервената светлина  нагрява повърхностно кожата. Пренасяйки  енергията в дълбочина,  радиовълните безпроблемно разграждат мазнините в мастните клетки и активизират синтеза на колаген. Освен че усилват ефекта на elos фактора,  вакуумът и масажните ролери активизират микроциркулацията и лимфата, което води до насищане на тъканите с кислород и елиминиране на токсините. Освен разграждане на  липоцитите /мазнините в клетката/ с технологията заложена в V8 имаме увеличаване на производството на колаген. По този начин кожата става по-еластична и придобива видимо по-здрав без стрии.

Какво е ЕLOS?

“Еlos” технологията е революционна стъпка в практиката на естетическата медицина, която комбинира биполярна радио- честота (RF) със светлинна енергия - лазерна, IPL или инфрачервена. Тя е заложена в апарата V8, който се счита от световната практика за неинвазивен ефикасен метод за разрушаване на целулита и за подобряване формите на тялото. При повечето клиенти процедурите с V8 е безболезнена и релаксираща. Те изпитват усещане на топлина, облекчение и дълбоко масажиране на тъканите. V8 съчетава в себе си преимущества присъщи на следните познати технологии:

1. Биполярна радиочестота /RF/ и инфрачервена светлина /IR/ – за постигане на ефикасна хипертермия на кожната и подкожната тъкан, като разширява кръвоносните съдове и увеличава метаболизма на мастните клетки.

2. Вакуум – за подобряване на кръвообращението в третирания участък и за максимално доближаване на тъканта до RF и IR източниците.

3. Ролки за механичен масаж - стимулират лимфното дрениране на натрупалите се междуклетъчни течности. V8 се предлага с два апликатора: голям - за обработване на коремната област, задни части, бедра и гръб и малък - за третиране на ръце, лице, скули, шия и прасци. Клиничи изследвания показват, че повечето пациенти виждат първоначалните резултати след първите 5 процедури, а още по-изявени и трайни резултати се постигат само след 12 процедури.


 БЕЗ БРЪЧКИ С V8

liftinf-lice-spademetra-face-liftingРадио честотата - RF, използва 10 MHz/S електрическа вълна, която може да проникне през епидермиса и да окаже влияние на по – долните слоеве. Високата честота ( HF) може да устои на раздвижването на по–долните слоеве и да произведе висока енергия, която рязко да повиши температурата. По този начин се предизвикват контракции на фибрите и колагенната тъкан, последвани от производство на колаген и рекомбинация, от тук идва и желания ефект за подобряване еластичност, премахване на бръчките и оформяне на лицевият контур.
•    Стягане на кожата
•    Повърхностно и дълбочинно елиминиране на бръчките
•    Подобряване на кожната еластичност и блясък
•    Подмладява и освежава кожата
•    Стимулира производството на колаген
•     Стимулира дейността на клетката
•    Снабдява с кислород, премахва бръчките, свива порите, заздравява кожата
•     Увеличава абсорбирането на подхранващи вещества

Прочети повече...

Виж видео...


RF РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ /Антицелулитна, отслабваща и стягаща процедура RF/

rf-lifting-spademetra.jpg

Радиочестотен лифтинг RF e иновационен подход в ремоделирането на тялото, с отслабващ и стягащ ефект на кожата след диети. Подходяща процедура за стягане след бременност, цялостно подмладяване на третираните зони. RF лифтингът стимулира образуването на колаген, който е изключително важен за еластичността, младостта и здравината на кожата. Това е неинвазивен метод, който въздейства в дълбоките дермални слоеве с помощтта на радиочестотно излъчване. Радиовълните с ниска честота преминават през епидермиса и активират своето действие в дермата. Топлинният ефект възстановява синтеза на еластин и колаген, увеличава обмяната на веществата, повишава тонуса на кожата и премахва целулита. Процедурата е приятна, усеща се леко затопляне.