spa demetra

SPA DEMETRA продължава да се грижи за вашето красиво тяло.

kavitaciq           Представяме ви новата технология за извайване на силуета и изгарянe на мазнините - Система V8 C с кавитация. Новият модел комбинира неинвазивна технология с отлична ефикасност за третиране на цялото тяло. Апаратът е създаден да разгради мастни натрупвания и да моделира по-фино и стегнато тяло.

Защо кавитация?

Кавитация е процеса на предизвикване на отслабване на организма ви с помощта на ултразвук в течността в тъканите. Метода кавитация използва контролирана високочестотна вълна, генерираща мехурчета. Мехурчетата се пукват /поради промени в налягането/, мастните клетки между третираните зони в резултат на това се разрушават. Този процес наподобява много процеса кипене.Основната разлика между кавитацията и процеса на кипене е ,че при кипенето поради покачване на температурата, за да може да се достигне точка на кипене, изпарението се увеличава, докато при кавитацията, температурата и изпарението остават постоянни. Тези мастни клетки се превръщат в течност, която се извежда от организма с помощта на лимфната и отделителна система. Ултразвуковите вълни въздействуват в кожата като водят до ограничениаване на обема на мазнините в тъканите. Ефекта от кавитацията прави мастните тъкани меки, отделя ги от другата тъкан като образувалата се течност се изхвърля от организма. Намаляването на теглото с помощта на кавитация е един от силните и бързи медицински методи за премахване на мастните депа като се изключи операция (хирургическа интервенция).
Кавитацията трябва да се съчетае с V8 процедури и антицелулитен лимфен дренаж за по добър резултат.

SPA DEMETRA представя новата технология за извайване на силуета и стопяване на мазнините неинвазивно, без болка и неприятни усещания. Благодарение на петте прогрми с които разполага апарата се справя с излишната мастна тъканspademetra-kavitazia и Ви позволява да се сдобиете с едно по-стегнато и фино тяло.

 SPA DEMETRA разполага с два ултразвукови апарата за кавитация използвани в естетичната медицина, различни по своите параметри и комбинация с вакум, за по добър резултат за изхвърлят по естествен път чрез лимфната и отделителната системи на разградените мастните клетки в локализираните зони
Благодарение на кавитацията в SPA DEMETRA, Вие можете да моделирате и промените формата на Вашето тяло, да намалите обема на целулита, на мастните образувания и натрупвания в проблемните зони без да причинявате вреда на целостта на тъканите, което дава възможност да се проведе една напълно безопасна процедура. Възможно е да се редуцират до 2 см от обема на тялото за една процедура.

     Процедурите с кавитация са подходящи при:
•    локални мастни натрупвания
•    намаляване обема на мастната тъкан
•    борба с портокалова кожа
•    подобряване еластичността на тъканта
•    свиване и намаляване на стриите
•    редуциране и елиминиране на целулит
•    подобряване абсорбцията на анти-целулитни кремове
•    подобряване кръвообръщението и прогресивно елимиране на излишните течности
•    корекции на дефекти след операция за липосукция
 
Ефект от кавитацията :
Ефекта от кавитацията е осезаем няколко часа след процедура,като в следващите няколко дни той прогресивно се засилва, до 4 дни.Това се дължи на времето от което се нуждае организма,за да преработи и освободи излишната течност.
За максимален резултат, приемянето на повече вода е желателно и комбинация с  лимфодренаж на тялото. Дрениращият ефект активира лимфната система, което спомага на тялото да изхвърли получените при кавитацията токсини.
 
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
• Форми на чернодробно заболяване, повишени стойности на холестерол и сериозни проблеми с бъбреците, защото процедурата е свързана с преработката и изхвърлянето на разрушените мастни субстанции.
• Тежка хипертония, диабет, проблеми на кръвообращението и кръвоносните съдове, както и на лимфните възли, Разширени вени, флебит и тромбофлебит, заболявания на щитовидната жлеза, при болни от злокачествено заболяване или епилепсия.
• Бременни или кърмещи жени
• При алергии на кожата, изгаряния, при наличието на отворени или незараснали рани, при разширени
• Когато в тялото на пациента има медицински метални заместители, устройства, или пейсмейкър. Изкуствени крайници, стави
вени.

 

Защо V8 C1? 

kavitaciq2apply f2 Естетичен апарат № 1 за 2012 г.  в Щатите в борбата за моделирана на перфекно тяло без целулита, загубата на тонус и кожа без бръчки.  

apply f2 Безоперационна алтернатива на липосукцията и лифтинг операците 

apply f2 Намалява целулита след първия сеанс със 34%,  но и с всеки следващ отново моделира фигурата, подмладява и стяга кожата.

apply f2 Подобрение и на състоянието на стриите

apply f2 Намалява бръчката след първия сеанс със 27%,  но и с всеки следващ отново моделира лицевия контур, подмладява и стяга кожата на шията и деколтето.

apply f2 Одобрен е от FDA (Американската федерация за контрол над храните и лекарствата) като единственото безопасно медицинско решение за корекция на фигурата

apply f2 Оптималните резултати от процедурите се наблюдават в периода между 6-8 седмици от началото на терапията.

Въпреки това, още след първата процедура ще забележите значително подобряване на вида и усета на третираните зони – там кожата е по-стегната, гладка и мека.

КАВИТАЦИЯ С ВАКУМ V8 С1
Ултразвукова липосукция /кавитация/, Вакуум

Системата работи с вакуум, чрез който се повдига кожата, снабдена е с два валяка, който подлагат кожата на вид енергична гимнастика - разбива натрупаната излишна мастна тъкан, подобрява кръвната циркулация, подобрява метаболизма, заличава белези по кожата и унищожава портокаловата кожа.

 ПАКЕТ: ЛИПОМАСАЖ С V8C1 +КАВИТАЦИЯ С ВАКУМ V8 С
  10 V8C цcavitazione-zoneяло тяло + 5 кавитации 2 зони - 530 лв. Реална цена: 800лв.
  10 V8C цяло тяло + 5 кавитации 4 зони - 620 лв. Реална цена: 1500лв.
  10 V8C 2 зони + 5 кавитации 2 зони - 380 лв. Реална ценa: 900лв.
  Валидността на закупените пакети е 2 месеца. Зоните са: корем, паласки,  седалище, берда- вътрешна част, бедра – външна част, бричове, ръце, колена, бирено коремче