spa demetra

За първи път на българския пазар

1 процедура - 1 номер от конфекцията надолу 

Терапия – ГИПС КЛИН
 

otslabvaneТерапия за моделиране на тялото

/ 1 терапия –действие в 6 направления/

  • Отслабване (трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките)
  • Изгаряне на мазнини
  • Борба с целулита
  • Стягане и оформяне контурите на  тялото
  • Стрии
  • Венозни проблеми
     

Целулитът е заболяване, което се среща изключително често при женският пол след пубертета. Оказва се, че козметичният дефект, т.нар. ”портокалова кора”, е само външният вид на проблема. Дълбочинните хиподермални и подкожни структурни изменения се оказват много сериозен медицински проблем. Фактори предизвикващи поява на целулит са:  наследствената предразположеност, застойни явления свързани с венозната и лимфната система, хормонални причини, затлъстяване, вариации в теглото, обездвижване, различни стресови фактори, климактериум, бременност и други.

Целулитът изисква време и търпение!

Това е така.

Но за първи път на българския пазар има терапия която дава моментални резултати. Само 1 процедура е нужна да влезнете в дрехи с 1 номер по-малко.

Процедурата е комплексна, минава през няколко фази и обхваща различни естетични проблеми, като натрупване на мастни клетки, целулит, стрии, разширени вени. Интензивната фаза е лимфен дренаж с OligoDren - крем с дрениращ ефект, подпомага локалното дрениране и лимфо отока и извеждането от организма на разградените вече мастни киселини. Прави се  мозайка от Активен антицелулитен гел с отслабващ ефект MultiActive и стягащия крем OligoTon на проблемните зони. MultiActive – активен липоразграждащ продукт за ефективен и бърз липолитичен и антицелулитен ефект. Липоразграждащия ефект се проявява директно върху адипоцитните звена, като атакува триглицеридите и ги превръща в свободни мастни клетки. А на местата, които имат нужда от стягане OligoTon. За финал OligoBlok – крем който видимо намалява появата на повърхностни кръвоносни съдове по кожата. Дава моментално усещане за отпускане и отстранява чувството за тежест. По време на гипс маската Вие вече имате усещането че кожата Ви се стяга и първите резултати че сте ОТСЛАБНАЛИ са на лице. Невероятно, но факт.    Виж видео...


 

Терапия – ПЛОСЪК КОРЕМ

Корема е една от най-уязвимите части от човешкото тялото, по отношение на затлъстяването, заради дебелият кожен слой, което позволява да се трупат мазнини. Борбата със затлъстяването означава системно раздвижване на коремните мускули. Oсвен във plosuk-korem-brazilko-dupe-spademetra-spaфитнеса, плосък корем може да постигнете и в SPA DEMETRA. Терапията ПЛОСЪК КОРЕМ за моделиране на коремната област води до трайна загуба на сантиметри чрез въздействие в дълбочина на клетките. Коремът е по-плосък, а талията по фина. Терапията е подходяща за родилки, за възстановяване след раждане. Препоръчват се минимум 8 процедури 2 пъти в седмицата.

 

Терапия – ''БРАЗИЛКО ДУПЕ" 

Коя жена не желае да има стегнато и добре оформено дупе, като на Бразилка? Когато мислите за бразилско дупе, мислете за: Дженифър Лопес. SPA DEMETRA добави в спа менюто си терапия "Бразилско дупе" за моделиране на седалище. Отслабваща терапия от нова генерация, която действа като спирачка на мастните клетки. Терапията има комплексно действие за отстраняване на целулита и излишните сантиметри, действа за намаляване на стриите, стяга седалището. Отслабващата термична маска осигурява по-бързо и по-добро проникване на активните съставки. Терапията е локална и дава отлични резултати при отпуснати тъкани, мастни депа и целулит по краката, бедрата, седалището. Препоръчват се минимум 8 процедури 2 пъти в седмицата.  Виж видео..